OFFENTLIGT LEDARSKAP

PROFESSIONELLT CHEFSNÄTVERK FÖR DIG MED FOKUS PÅ LEDARSKAP INOM OFFENTLIGA VERKSAMHETER

Ett modernt ledarskap i föränderligt samhälle är en kritisk framgångsfaktor för offentlig verksamhet. Att skapa förutsättningar för fokus, mod och rörlighet utifrån förändliga behov är bara några utmaningarna i en allt mer digitaliserad värld.

F5 erbjuder nätverksgrupper för dig som ledare som vill vara uppdaterad inom ditt område. Vi varvar inspel med våra egna erfarenheter och reflektioner, allt under ledning av professionell facilitering. Det är i reflektionen med andra som vi omsätter den nya kunskapen till något vi kan använda i vår egen organisation. Hos oss på F5 ligger fokuset på dig som medlem tillsammans med övriga medlemmar i gruppen – den samlade kompetensen.

Denna typ av lärande och kompetens stöds av Kolbs erfarenhetsinlärningsteori, 4-stegs modell som ligger till grund också i Försvarsmakten och försvarshögskolans UGL som även vi applicerar som bas. De inre kognitiva processer. Vi hjälper till att skapa processer som leder till resultat!

”Lärande är den process där kunskap skapas genom omvandling av erfarenhet” (Kolb, 1984, s. 38).

En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina utmaningar, kunskaper och erfarenheter.

Don’t be alone – be inspired!

Network Director

JOHNNY KRONELD

Johnny F. Kroneld är idag kommunikations- och insamlingschef på Hundstallet. Har jobbat på Barncancerfonden och har varit med om att ta insamlingen till nya rekord med prisvinnande kampanjer som “Barn och cancer hör inte ihop”.

Karriären började på amerikanska Hewlett-Packard och gick över till läskedryckjätten Coca-Cola som senior digital marknadsansvarig och arbetade bland annat med den fantastiska “Share a Coke”-kampanjen. Johnny har över 10 års erfarenhet av ledarskap och stark drivkraft av att göra gott vilket inte bara visar sig i hans engagemang i Unicef och Barncancerfonden utan också då han varit involverad i en rad olika organisationer och styrelser. Johnnys prestigelösa sätt i kombination med sina erfarenhet är en perfekt kombination i rollen som nätverksledare.

Test

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?