VD - TILLVÄXT OCH LÖNSAMHET I SKÅNE

ÄR DU VD I SKÅNE MED AFFÄRSNÄRA FOKUS

Inriktningen för nätverket ”VD – Lönsamhet och tillväxt” handlar om dig som är VD med stort fokus på leda en organisation i tillväxt samtidigt också ha en lönsamhet. Tillväxtbolag har stort drag av entreprenörsanda och är säljinriktade. Leda i en tid av ständig förändring, att leda för innovation, att hitta medarbetares motivation och drivkrafter, samt förstå och utveckla kundupplevelser för att stärka sitt varumärke eller organisation.

Vi tar självklart upp våra medlemmars utmaningar och diskuterar olika förhållningssätt och lösningar tillsammans. Man behöver också omsätta ny kunskap och forma det till något som ger ett värde i den egna organisationen, nya möjligheter.

Don’t be alone – be inspired!

Network Director

DANIEL HUMBLE

Daniel har jobbat med ledarskap och utveckling av företag under många år. Han är bland annat licensierad handledare för UGL som ligger till grund för ledarskapsintresset. I CV så hittar du en bred erfarenhet av förändringsledning, innovation och transformationer. Erfarenhet av retail som butiksägare och suttit i ledningsgruppen i en retailkedja. Daniel har också jobbat med PR och Marknadsföring och bla jobbat som Presschef. Som entreprenör så har han även noterat ett bolag på börsen och satt då som VD för det bolaget. I dag så har hans passion för ledarskap, människor och företag lett fram till att vara Sverigechef/Country Manager för F5 i Sverige!

Test

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?