lectureContent.image.alt

Medieträning

Var förbered på det oförutseende

Product information

9.500,- ex. moms

I bland måste man hantera medie. Ofta är det missförstånd och man vill försöka förklara sig men det blir fel. Oftast pga ovana och stressad situation.

Övning ger färdighet. Så träna på att ge en rättvis bild av en sitation. Antingen sätter vi ihop ett kurstillfälle tillsammans med flera eller så kan du välja att vara själv.

Ämne:

Chefer och ledare som vill utvecklas och förbättra och ha kontroll genom medieträning.

Vad du får med dig:

  • Förbered dig för att ha kontroll på situationen

Föreläsare:

Gunilla Lundqvist

Gunilla Lundqvist har över 25 års erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och varumärkesbyggande i ledande positioner samt 30 års erfarenhet av IT/TECH-branschen. Som nätverksledare har hon drivit professionella nätverksgrupper för chefer och ledare under 10 år, med fler än 500 planerade och faciliterade möten på olika tema. Under 17 avsnitt drev Gunilla ledarskapspodden ”Like a boss” där hon även var programledare. Hon varit delaktig i stora varumärkessammanslagningar såsom Compag/Digital, Compaq/HP, HP/EDS m fl. Det arbetet omfattade både extern marknadsföring såväl som intern kommunikation. Allt från kriskommunikation till att sätta nya varumärkesstrategier, hållbarhetskommunikation, outsourcing och insourcing av leverantörer och employer branding, för att nämna några. Som föreläsare brukar Gunilla prata om budskapsformulering, ditt personliga varumärke, effektiva ledningsgrupper och vikten av ett enkelt formulerat visions&värdering underlag.

Frida Almgren

Frida Almgren har över 15 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och varumärkesbyggande i ledande positioner från både globala organisationer och mindre bolag. Hon har jobbat som kommunikationschef i Norden och Baltikum inom finanssektorn, som vice vd på musik-startup samt som konsult på internationell PR-byrå i både Stockholm och London. Idag driver Frida sitt eget bolag sedan tre år tillbaka där hon arbetar som kommunikationsrådgivare, moderator, föreläsare och medietränare. Hon har bland annat tagit fram ett helt nytt koncept för medieträningar anpassade till dagens fragmenterade medielandskap med fokus på att proaktivt få ut sina budskap. Frida är en person med hög energi och mycket driv. Hon uppskattas för sin strategiska höjd och förmåga att skapa ett starkt engagemang och en skön atmosfär i de team som hon arbetar med.