lectureContent.image.alt

Med F5 till svenska Lappland

Unikt erbjudande till dig som medlem!

Product information

29.900,- ex. moms

Lappland

22. august 2024

04:00 - 19:00

Välkommen att följa med F5 på en exklusiv upplevelse i en av Sveriges vackraste områden 19 - 22 augusti. Vår Anders Ahlenius är reseledare och din guide. Under två innehållsrika dagar vandrar vi i vackra dalar, genom höga bergspass och sover i tält ute på fjället. Den första dagen inleds med en helikoptertransport ut på fjället varifrån vi vandrar tillbaka. Första och sista natten övernattar vi på Abisko Mountain Lodge.

Ämne:

Du kan förvänta dig: Tre kvällar med god mat, dryck och två dagar med vandring med ryggsäck i vilken du bär sovsäck, kläder, tält och mat. Under vandringen får ni med er frågeställningar att samtala över med de buddies som ni matchas med av oss, precis som på hemmaplan och under kvällen ute på fjället kommer vi ha ett “nätverksmöte” på ett intressant och aktuellt tema vid lägerelden.

Se Youtube klipp

För mer information kontakta Anders Ahlénius; anders.a@f5-networking.se

Vad du får med dig:

  • Ett par dagar under himlen och med kroppslig ansträngning ger tid för reflektion och återhämtning men också möten med människor i en avslappnad miljö långt ifrån kontor, styrelsemöten och datorn.
  • Vackert väder går aldrig garantera i Lappland, men vi kan garantera en upplevelse utöver det vanliga med överraskningar under vandringen som du aldrig får uppleva på sydligare breddgrader. Din upplevelse blir oförglömlig oavsett om vädret är på vår sida eller inte.

Föreläsare:

Anders Ahlénius

Färdledare: Anders Ahlénius Har väglett många chefer och ledare på liknande resor och är väl bekant med området. Han har guidat grupper i regionen under trettio års tid. Information och intresseanmälan Tält, kök och mat på fjället samt boende på lodge ink måltider ordnas av Anders som tar hand om er från ankomsten i Abisko tills ni kliver på transfer tillbaka mot Kiruna och resan hem. En personlig packlista och information skickas ut av Anders i samband med anmälan. Du skickar en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer innan slutgiltig bekräftelse. anders.a@f5-networking.se +46(0)76-8222722