lectureContent.image.alt

Nätverka med träffsäkerhet

Att bli en bättre och effektivare nätverkare

Product information

2.990,- ex. moms

Stockholm

17. maj 2024

06:30 - 07:30

Allt händer fort idag, jättefort. Man måste klara av att hänga med i framkant oavsett vilket område det är. Tillsammans blir man smartare och snabbare. Genom att bygga sitt personliga nätverk får man chans att ge och få ny kunskap och öppna sig för nya möjligheter. Att planera sitt professionella nätverkande kan göra den stora skillnaden

Diplom
Alla deltagare får ett digitalt märke för certifiering.

Material
Kursen genomförs i sann nätverksanda med en kombination av föreläsning, gemensamma reflektioner och övningar. Kursmaterialet är själva deltagandet och referat från mötet.

Ämne:

För dig som vill lära dig mer om professionellt nätverkande. Är du intresserad av medlemskap så bjuder vi på kostnaden för denna kurs.

Kontakta en rådgivare för mer information.

Vad du får med dig:

  • Övningar
  • Praktiska tips
  • Effektivt nätverkande
  • Hur upplevs du?
  • Ditt varumärke kopplat till ditt företag Målgrupp

Föreläsare:

Gunilla Lundqvist

Gunilla Lundqvist har över 25 års erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och varumärkesbyggande i ledande positioner samt 30 års erfarenhet av IT/TECH-branschen. Som nätverksledare har hon drivit professionella nätverksgrupper för chefer och ledare under 10 år, med fler än 500 planerade och faciliterade möten på olika tema. Under 17 avsnitt drev Gunilla ledarskapspodden ”Like a boss” där hon även var programledare. Hon varit delaktig i stora varumärkessammanslagningar såsom Compag/Digital, Compaq/HP, HP/EDS m fl. Det arbetet omfattade både extern marknadsföring såväl som intern kommunikation. Allt från kriskommunikation till att sätta nya varumärkesstrategier, hållbarhetskommunikation, outsourcing och insourcing av leverantörer och employer branding, för att nämna några. Som föreläsare brukar Gunilla prata om budskapsformulering, ditt personliga varumärke, effektiva ledningsgrupper och vikten av ett enkelt formulerat visions&värdering underlag.