sv
sv
da

Executive Management e-Commerce

Executive Management e-commerce” en grupp för chefer och ledare inom e-handel. En spännande och driven grupp  som gillar förändringsledning och inte räds digitalisering och transformationen för framtiden – tvärtom. Gruppens röda tråd är personer inom e-commerce, den strategiska nivån och samtalet kring utmaningarna. Supply Chain, logistiken, kundanskaffningskostnad, marginalkronor, processerna för effektivera, lönsamhet, hanteringen där man haft tidigare strukturer från butiker i sin historik men även deltagare som är renodlade e-handlare. Men det bygger också på konkret vart du står i för utmaningar. Det är värdet av gruppen.

Hur leder vi organisationerna framåt i dagens snabbt föränderliga landskap?

Vilka är framgångs koncepten / var startar motgången? Vilka är erfarenheterna vi vill ta med oss in i en oviss framtid?

Vad gör de personer/branscher som är i framkant inom ovan nämnda utmaningar?

Hur kan vi undvika de klassiska fallgroparna och istället effektivisera, för att frigöra tid?

Du som medlem ska få sparring och stöttning i dina utmaningar, tillsammans med andra som sitter på samma nivå som dig. Du kan ta del av andras erfarenheter och behöver inte “uppfinna hjulet på nytt” när du står inför en ny utmaning, vilket gynnar både dig och din organisation framåt. Likasinnade som förstår din roll, där alla talar samma språk men har med sig erfarenheter från olika branscher, vilket ger dig perspektiv som många saknar i sin vardag.

DANIEL HUMBLE

Daniel har jobbat med ledarskap och utveckling av företag under många år. Han är bland annat licensierad handledare för UGL som ligger till grund för ledarskapsintresset. I CV så hittar du en bred erfarenhet av förändringsledning, innovation och transformationer. Erfarenhet av retail som butiksägare och suttit i ledningsgruppen i en retailkedja. Daniel har också jobbat med PR och Marknadsföring och bla jobbat som Presschef. Som entreprenör så har han även noterat ett bolag på börsen och satt då som VD för det bolaget. I dag så har hans passion för ledarskap, människor och företag lett fram till att vara Sverigechef/Country Manager för F5 i Sverige!