sv
sv
da

Network director JOHNNY KRONELD

Executive Management C-level

Executive Management är vår grupp för toppchefer inom näringslivet. Denna grupp är en cross functional grupp för dig som sitter i top management nivå. Gruppen innehåller de mest attraktiva och kändaste ”varumärken”.

Executive Management är en nätverksgrupp där deltagarna har övergripande synsätt och helhetsyn för verksamheterna.

F5 erbjuder nätverksgrupper för dig som ledare som vill vara uppdaterad inom ditt område. Vi varvar inspel med våra egna erfarenheter och reflektioner, allt under ledning av professionell facilitering. Det är i reflektionen med andra som vi omsätter den nya kunskapen till något vi kan använda i vår egen organisation. Hos oss på F5 ligger fokuset på dig som medlem tillsammans med övriga medlemmar i gruppen – den samlade kompetensen.

Denna typ av lärande och kompetens stöds av Kolbs erfarenhetsinlärningsteori, 4-stegs modell som ligger till grund också i Försvarsmakten och försvarshögskolans UGL som även vi applicerar som bas. De inre kognitiva processer. Vi hjälper till att skapa processer som leder till resultat!

”Lärande är den process där kunskap skapas genom omvandling av erfarenhet” (Kolb, 1984, s. 38).

En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina utmaningar, kunskaper och erfarenheter.

Don’t be alone – be inspired!

JOHNNY KRONELD

Johnny Federley Kroneld är idag enhetschef på Barncancerfonden och har varit med om att ta insamlingen till nya rekord med prisvinnande kampanjer som “Barn och cancer hör inte ihop”.
Karriären började på amerikanska Hewlett-Packard och gick över till läskedryckjätten Coca-Cola som senior digital marknadsansvarig och arbetade bland annat med den fantastiska “Share a Coke”-kampanjen. Johnny har över 10 års erfarenhet av ledarskap och stark drivkraft av att göra gott vilket inte bara visar sig i hans engagemang i Unicef och Barncancerfonden utan också då han varit involverad i en rad olika organisationer och styrelser. Johnnys prestigelösa sätt i kombination med sina erfarenhet är en perfekt kombination i rollen som nätverksledare.