Framtidens Ledarskap
Allt händer fort idag, jättefort. Chefer och ledare måste klara av att hänga med i framkant oavsett vilket område det är. Man behöver också omsätta ny kunskap och forma det till något som ger ett värde i den egna organisationen. När fler ser samma fenomen, kan vi ge olika svar på vad effekten kan bli. Vi blir lite smartare genom att reflektera tillsammans. Vi på F5 Nätverk för ledare har lärt oss att en väl ihopsatt tankesmedja med tydlig inriktning och agenda, gör det möjligt att utmana och inspirera varandra.

Varje nätverksgrupp faciliteras av en erfaren facilitator som har relevansför nätverkets inriktning. Till vissa möten kommer externa gästföreläsare med expertkunskap för att ge inspiration till samtalen, men jag kan inte nog lägga tyngd bakom att det främst är medlemmarna i tankesmedjan som utvecklar varandra.
Network Director
Vahid Zohali Att leda med en järnhand har aldrig fungerat. Och Vahid Zohali, nätverksdirektör för Framtidens Ledarskap, är den meningen personifierat. Med sin karismatiska framtoning och ödmjuka natur, leder han som han lär med en stor portion tydlighet och intelligens. En ledarstil som går hem då, det landade honom en nominering till Årets chef av sina medarbetare. Det som tog honom
till finalen på chefsgalan är något som hans livsöde går att tacka för - dygden av att kunna vända motgång till medgång.

Hans långa erfarenhet inom digitalisering och IT mot sektorer som bla bank och finans skapar intresse, vilja och motivation men det är hans lägereldshistorier som skapar framtidens ledare. Som den moderne ledaren han är, väcker han inte enbart en nyfikenhet om omvärlden ur ett mänskligt perspektiv, utan även ur ett teknologiskt och affärsmässigt sådant.

Vahid kommer ständigt tillbaka till hur mervärde och förändring kan skapas genom nyfikenhet och mod – två egenskaper som är viktiga att besitta som ledare. Genom att ta upp konkreta exempel som bottnar i hans långa arbetslivserfarenhet, försöker han skapa rätt mindset för en framtida ledare och arbetar flitigt med att konstant egga till engagemang.

Co-creation

Inget team besitter all relevant kunskap. Därför är samarbete avgörande för att lyckas och vi tror på att co-creation, eller samskapelse, är nyckeln till nya idéer.

Konkret effekt

Målet för varje nätverksmöte är att du utvecklar dina kompetenser och får nya konkreta verktyg med dig hem, som du kan använda i ditt dagliga arbete för att skapa mer värde till företaget.

Facilitering

Varje grupp leds av en network director som har kunskap om din bransch, dina utmaningar och möjligheter. Därmed kan vi garantera en hög nivå på innehållet och en kraftfull effekt.

HELHETSUPPLEVELSE

Varje möte är skräddarsytt - så att både omgivningen, mat, vin, och gäster samt upplägget är planerat i minsta detalj. Från att våra medlemmar kommer in genom dörren tills att de går igen.

4 Möten

Ditt medlemskap inkluderar 4 möten per säsong. Vi fokuserar på helhetsupplevelsen så att förutsättningarna för att inspirera dig och resten av nätverket är optimala.

Inspiration Utifrån

Vår utgångspunkt ligger i begreppen aktualitet och effekt. För att leva upp till detta bjuder vi in externa inspirationskällor från samma bransch som nätverket.

Logga in om du har ett konto

Logga in om du har ett konto

Välkommen tillbaka

Jag har glömt mitt lösenord

Skapa en profil och kom igång ...

Sssssch, nytt lösenord är på väg. Kolla din e-post.

Tillbaka till inloggning