Innovativt Ledarskap 2
Kreativitet och innovation är det som skiljer enastående samarbeten från medelmåttiga. De mest framgångsrika företagen är beroende av resursfulla medarbetare som tänker utanför ramarna och skapar nya spännande produkter och tjänster.
Frågan är hur vi kan inkorporera ett relativt abstrakt koncept som innovation i våra organisationer? Kan vi verkligen lyckas med att få medarbetare såväl som ledare och ledarskapssystem till att vara mer kreativa?
Svaret är ja! Genom att studera företag såsom Pixar, Microsoft, Zappos och Netflix, kan vi rent faktiskt lära oss hur vi kan arbeta med innovation och kreativitet på en organisatorisk nivå.
Målet med nätverket är att hjälpa ambitiösa ledare till att arbeta strukturerat och effektivt med innovation. Tillsammans skapar vi ett forum där vi kan fördjupa oss i kreativitetens mekanik och dela med oss av vår kunskap. Vi kommer att arbeta med innovation ur ett digitalt perspektiv, men även ur ett ledarskapsperspektiv då vi studerar tänkesätt och motivation. Som medlem i nätverket får du verktyg till att arbeta strukturerat med innovation, samt till att mer effektivt inspirera dina medarbetare.
Network Director
Gunilla Lundqvist har en karriär som chef och ledare inom marknadskommunikation och varumärkesbyggande i bland annat it-branschen under drygt 25 år. De senaste fem åren har Gunilla utvecklat och drivit mer än 250 möten som nätverksledare. Hennes passion är att bygga starka varumärken och är vass på att skala bort och förenkla. Hon tror på att skapa plattformar för innovativt tänkande och drivs av att göra det svåra enkelt. Gunilla har varit drivit en ledarskapspodd med Jonas Friberg. Ett brinnande intresse för färg, form och formulering har genomsyrat hela hennes liv.

Co-creation

Inget team besitter all relevant kunskap. Därför är samarbete avgörande för att lyckas och vi tror på att co-creation, eller samskapelse, är nyckeln till nya idéer.

Konkret effekt

Målet för varje nätverksmöte är att du utvecklar dina kompetenser och får nya konkreta verktyg med dig hem, som du kan använda i ditt dagliga arbete för att skapa mer värde till företaget.

Facilitering

Varje grupp leds av en network director som har kunskap om din bransch, dina utmaningar och möjligheter. Därmed kan vi garantera en hög nivå på innehållet och en kraftfull effekt.

HELHETSUPPLEVELSE

Varje möte är skräddarsytt - så att både omgivningen, mat, vin, och gäster samt upplägget är planerat i minsta detalj. Från att våra medlemmar kommer in genom dörren tills att de går igen.

4 Möten

Ditt medlemskap inkluderar 4 möten per säsong. Vi fokuserar på helhetsupplevelsen så att förutsättningarna för att inspirera dig och resten av nätverket är optimala.

Inspiration Utifrån

Vår utgångspunkt ligger i begreppen aktualitet och effekt. För att leva upp till detta bjuder vi in externa inspirationskällor från samma bransch som nätverket.

Logga in om du har ett konto

Logga in om du har ett konto

Välkommen tillbaka

Jag har glömt mitt lösenord

Skapa en profil och kom igång ...

Sssssch, nytt lösenord är på väg. Kolla din e-post.

Tillbaka till inloggning