Modernt Ledarskap Malmö
Allt händer fort idag, jättefort. Chefer och ledare måste klara av att hänga med i framkant oavsett vilket område det är. Man behöver också omsätta ny kunskap och forma det till något som ger ett värde i den egna organisationen. När fler ser samma fenomen, kan vi ge olika svar på vad effekten kan bli. Vi blir lite smartare genom att reflektera tillsammans. Vi på F5 Nätverk för ledare har lärt oss att en väl ihopsatt tankesmedja med tydlig inriktning och agenda, gör det möjligt att utmana och inspirera varandra. Varje nätverksgrupp faciliteras av en erfaren facilitator som har relevansför nätverkets inriktning. Till vissa möten kommer externa gästföreläsare med expertkunskap för att ge inspiration till samtalen, men jag kan inte nog lägga tyngd bakom att det främst är medlemmarna i tankesmedjan som utvecklar varandra.

Co-creation

Inget team besitter all relevant kunskap. Därför är samarbete avgörande för att lyckas och vi tror på att co-creation, eller samskapelse, är nyckeln till nya idéer.

Konkret effekt

Målet för varje nätverksmöte är att du utvecklar dina kompetenser och får nya konkreta verktyg med dig hem, som du kan använda i ditt dagliga arbete för att skapa mer värde till företaget.

Facilitering

Varje grupp leds av en network director som har kunskap om din bransch, dina utmaningar och möjligheter. Därmed kan vi garantera en hög nivå på innehållet och en kraftfull effekt.

HELHETSUPPLEVELSE

Varje möte är skräddarsytt - så att både omgivningen, mat, vin, och gäster samt upplägget är planerat i minsta detalj. Från att våra medlemmar kommer in genom dörren tills att de går igen.

4 Möten

Ditt medlemskap inkluderar 4 möten per säsong. Vi fokuserar på helhetsupplevelsen så att förutsättningarna för att inspirera dig och resten av nätverket är optimala.

Inspiration Utifrån

Vår utgångspunkt ligger i begreppen aktualitet och effekt. För att leva upp till detta bjuder vi in externa inspirationskällor från samma bransch som nätverket.

Logga in om du har ett konto

Logga in om du har ett konto

Välkommen tillbaka

Jag har glömt mitt lösenord

Skapa en profil och kom igång ...

Sssssch, nytt lösenord är på väg. Kolla din e-post.

Tillbaka till inloggning