Transformativt Ledarskap
Framgångsrika ledare stimulerar delaktighet och innovation. I grunden drivs de av personlig omtanke samtidigt som de vågar utmana både individer och sin organisation när utveckling är nödvändig.

Organisationer idag behöver självgående och lojala team. En förutsättning för det är att motivation kommer inifrån medarbetarna själva. Detta föds ur det transformativa ledarskapet. En transformativ ledare låter det vara högt i tak och leder med öppenhet och transparens. Det är när vi ger stort eget ansvar till medarbetarna, när vi använder lärande som drivkraft - det är först då som vi når helt andra höjder.

Transformativt ledarskap är en ledarskapsmodell som bygger på att ledaren involverar medarbetare i utvecklingen av verksamheten. Hur ska du som ledare applicera detta och uppmuntra till delaktighet?
Genom ett effektiviserat och anpassat ledarskap så kan organisationer öka produktivitet och innovation för att på bästa sätt kunna konkurrera i en global värld. Så hur ska du som ledare skapa förutsättningar för innovation? Som medlem i nätverket kommer vi gå på djupet med dessa frågor och tillsammans undersöka strukturerade tillvägagångssätt för att applicera transformativt ledarskap.
Network Director
Gunilla Lundqvist har en karriär som chef och ledare inom marknadskommunikation och varumärkesbyggande i bland annat it-branschen under drygt 25 år. De senaste fem åren har Gunilla utvecklat och drivit mer än 250 möten som nätverksledare. Hennes passion är att bygga starka varumärken och är vass på att skala bort och förenkla. Hon tror på att skapa plattformar för innovativt tänkande och drivs av att göra det svåra enkelt. Gunilla har varit drivit en ledarskapspodd med Jonas Friberg. Ett brinnande intresse för färg, form och formulering har genomsyrat hela hennes liv.

Co-creation

Inget team besitter all relevant kunskap. Därför är samarbete avgörande för att lyckas och vi tror på att co-creation, eller samskapelse, är nyckeln till nya idéer.

Konkret effekt

Målet för varje nätverksmöte är att du utvecklar dina kompetenser och får nya konkreta verktyg med dig hem, som du kan använda i ditt dagliga arbete för att skapa mer värde till företaget.

Facilitering

Varje grupp leds av en network director som har kunskap om din bransch, dina utmaningar och möjligheter. Därmed kan vi garantera en hög nivå på innehållet och en kraftfull effekt.

HELHETSUPPLEVELSE

Varje möte är skräddarsytt - så att både omgivningen, mat, vin, och gäster samt upplägget är planerat i minsta detalj. Från att våra medlemmar kommer in genom dörren tills att de går igen.

4 Möten

Ditt medlemskap inkluderar 4 möten per säsong. Vi fokuserar på helhetsupplevelsen så att förutsättningarna för att inspirera dig och resten av nätverket är optimala.

Inspiration Utifrån

Vår utgångspunkt ligger i begreppen aktualitet och effekt. För att leva upp till detta bjuder vi in externa inspirationskällor från samma bransch som nätverket.

Logga in om du har ett konto

Logga in om du har ett konto

Välkommen tillbaka

Jag har glömt mitt lösenord

Skapa en profil och kom igång ...

Sssssch, nytt lösenord är på väg. Kolla din e-post.

Tillbaka till inloggning