COACHANDE LEDARSKAP

LEDARSKAPSUTVECKLING GENOM KOMPTENSNÄTVERK

[gruppen startas till höst. anmält ditt intresse]

Framgångsrika ledare stimulerar delaktighet och kreativitet. De drivs i grunden av personlig omtanke samtidigt som de vågar utmana både medarbetare och sin organisation när utveckling är nödvändig. Idag behöver organisationer självgående och lojala team. En förutsättning är att motivation kommer från medarbetarna själva. När en ledare låter det vara högt i tak, leder med stor öppenhet, ger eget ansvar till medarbetarna och förstår deras drivkrafter – det är då som vi når nya höjder.

F5 erbjuder nätverksgrupper för dig som ledare som vill vara uppdaterad inom ditt område. Vi varvar inspel med våra egna erfarenheter och reflektioner, allt under ledning av professionell facilitering. Det är i reflektionen med andra som vi omsätter den nya kunskapen till något vi kan använda i vår egen organisation. Hos oss på F5 ligger fokuset på dig som medlem tillsammans med övriga medlemmar i gruppen – den samlade kompetensen.

Denna typ av lärande och kompetens stöds av Kolbs erfarenhet inlärningsteori, 4-stegs modell som ligger till grund också i Försvarsmakten och försvarshögskolans UGL som även vi applicerar som bas. De inre kognitiva processer. Vi hjälper till att skapa processer som leder till resultat!

”Lärande är den process där kunskap skapas genom omvandling av erfarenhet” (Kolb, 1984, s. 38).

En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina utmaningar, kunskaper och erfarenheter.

Don’t be alone – be inspired!

Network Director

TONY IRVING

Tony Irving känner ni säkert igen från TV som juryordförande i Let's Dance. Men Tony har fler strängar på sin lyra än bara den som han är mest känd för då det är endast en liten del av Tony.

Tony är utbildad NLP Business participant och har stort intresse kring ledarskap och företagsutveckling där coaching ligger honom varmt om hjärtat. Förutom att driva egna företag och skolor så är han djupt involverad i affärsutveckling och konceptutveckling i olika företag, bland annat Sweden Eco med Rosenserien.

Förutom att vara moderator och föreläsare är han även facilitator och nätverksledare, Network Director här på F5 Networking. Ledarskap är inte alltid en dans på rosor, don't be alone be inspired!

Lyssna gärna på F5 podcast Kudos där Tony berättar mer om honom och ledarskap Klicka här

@ Fotograf Peter Knutson

Test

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?