Pusselbitar

Vi tror att ett gott ledarskap utvecklas bäst genom reflektion tillsammans med andra

Som medlem i F5 ligger du alltid i framkant med de senaste trenderna och tendenserna inom lednings- och organisationsutveckling. Du du kommer att vara en del av ett nätverk med 1000 chefer och specialister från svenskt näringsliv. Vi tror att det bästa lärandet sker i praktiken, därför träffas vi på föreläsningar, konferenser och i professionella chefsnätverk, där vi delar våra erfarenheter med varandra. Som medlem ingår du i professionellt kompetensnätverk bestående av ca 20 personer som är utvalda och matchade för att kunna stödja varandra när det gäller både möjligheter och utmaningar. Nätverket ger dig en fantastisk möjlighet att både sparra och bli sparrad av andra medlemmar, att tillsammans reflektera över aktuella frågeställningar och basera nya insikter på varandras tankar och erfarenheter. Denna typ av lärande och kompetens stöds av Kolbs erfarenhetsinlärningsteori, en 4-stegs modell som ligger till grund i Försvarsmakten och försvarshögskolans UGL som även vi applicerar som bas. De inre kognitiva processerna. Vi hjälper till att skapa processer som leder till resultat! ”Lärande är den process där kunskap skapas genom omvandling av erfarenhet” (Kolb, 1984, s. 38). En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina utmaningar, tankar, kunskaper och erfarenheter. Don’t be alone – be inspired!

  • STARKA RELATIONER

    Du blir en del av en en förtrolig nätverksgrupp där du kan dela dina utmaningar och erfarenheter med medlemmar på samma nivå. "Det som sägs i gruppen stannar i gruppen"

Medlemskapet

F5 KOMPETENS- OCH CHEFSNÄTVERK

Bli en del av vårt nätverkshus med över 30 olika professionella chefsnätverk och ca 1000 topp- och mellanchefer från både privat och offentlig sektor.

Hos oss är du en del av en professionell nätverksgrupp, där du och andra medlemmar är noggrant matchade för att säkerställa bästa möjliga sammanhållning och professionell nytta.

Du får tillgång till nätverksträffar, föreläsningar och konferenser.

  • 5 årliga nätverksmöten

Medlemskapet

F5 INSPIRATION

Som medlem i 'F5 Inspiration' får du och din organisation tillgång till alla våra konferenser och föreläsningar.

Ett medlemskap som håller dig ständigt uppdaterad inom den snabba samtid vi lever i, med aktuella ämnen som helt enkelt inspirerar.

Medlemskapet är för dig som gillar förändringsledning och inte är rädd för digitalisering, AI och transformationen för framtiden - tvärtom.

  • Konferenser, föreläsningar och innehåll

Vanliga frågor

Här är några av de frågor vi ofta får om medlemskap

Vad är ett medlemskap på F5?

Ett medlemskap hos F5 är ett årligt medlemskap som ger dig tillgång till vårt nätverkshus med över 30 olika profesionella chefsnätverk och ca 1 000 topp- och mellanchefer från både privat och offentlig sektor.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?

Marianne Kranker

"Ditt nätverk är viktigare än någonsin"

Marianne Kranker

Hör om fördelarna med att vara en del av ett professionellt nätverk av årets F5-medlem, och varför hon ser att få inspiration och verktyg i en professionell community som viktigt för personlig utveckling.