EXECUTIVE MANAGEMENT REVENUE

PROFESSIONELLT CHEFSNÄTVERK FÖR DIG LEDNINGSNIVÅ PÅ MARKNADSSIDAN

Optimera intäkterna och trygga tillväxten! Ett företags intäkter är av stor vikt för ett företags välmående. I denna grupp har vi samlat ”halva” ledningsgruppen, de som påverkar och driver företagets intäkter antingen genom direktsäljande åtgärder men även omvärldens omfattning genom PR, event och marknadsföring. Med de olika disciplinerna synkade med förståelse så kan vi skapa säkrare omsättning.

F5 erbjuder nätverksgrupper för dig som ledare som vill vara uppdaterad inom ditt område. Vi varvar inspel med våra egna erfarenheter och reflektioner, allt under ledning av professionell facilitering. Det är i reflektionen med andra som vi omsätter den nya kunskapen till något vi kan använda i vår egen organisation. Hos oss på F5 ligger fokuset på dig som medlem tillsammans med övriga medlemmar i gruppen – den samlade kompetensen.

Denna typ av lärande och kompetens stöds av Kolbs erfarenhetsinlärningsteori, 4-stegs modell som ligger till grund också i Försvarsmakten och försvarshögskolans UGL som även vi applicerar som bas. De inre kognitiva processer. Vi hjälper till att skapa processer som leder till resultat!

”Lärande är den process där kunskap skapas genom omvandling av erfarenhet” (Kolb, 1984, s. 38).

En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina utmaningar, kunskaper och erfarenheter.

Don’t be alone – be inspired!

Network Director

FRIDA ALMGREN

Frida Almgren har över 15 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och varumärkesbyggande i ledande positioner från både globala organisationer och mindre bolag. Hon har jobbat som kommunikationschef i Norden och Baltikum inom finanssektorn, som vice vd på musik-startup samt som konsult på internationell PR-byrå i både Stockholm och London. Idag driver Frida sitt eget bolag sedan tre år tillbaka där hon arbetar som kommunikationsrådgivare, moderator, föreläsare och medietränare. Hon har bland annat tagit fram ett helt nytt koncept för medieträningar anpassade till dagens fragmenterade medielandskap med fokus på att proaktivt få ut sina budskap. Frida är en person med hög energi och mycket driv. Hon uppskattas för sin strategiska höjd och förmåga att skapa ett starkt engagemang och en skön atmosfär i de team som hon arbetar med.

Test

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?