lectureContent.image.alt

Att systematisera strategiskt innovationsarbete

Hur man drar nytta av best practices och ISO-standarder för strategisk innovation

Product information

695,- ex. moms

Gratis for medlemmar

Digtalt

23. november 2023

07:00 - 08:15

Välkommen till en digital frukostföreläsning som är exklusiv för dig som medlem. Så fram med kaffet och frukostmackan och häng på en härlig morgon tillsammans med andra medlemmar i F5:s olika nätverksgrupper.


Temat för föreläsningen är “Att systematisera strategiskt innovationsarbete”. Föreläsare Håkan Ozan kommer att berätta hur du drar nytta av best practices och ISO-standarder för strategisk innovation.


Arbete med innovation kan ske både reaktivt och proaktivt och under detta seminarium så kommer vi att få en beskrivning av hur detta kan tillämpas för strategisk innovation. Hur sammanför vi vår omvärlds- och framtidsanalys med vår konceptutveckling och våra strategiska mål och hur säkrar vi successivt att vårt innovationsarbete följer rätt strategisk målbild?

Ämne:

Föreläsningen ingår i medlemskapet hos oss på F5 Networking. Du får även anmäla en kollega till denna föreläsning.

Vad du får med dig:

  • En introduktion till hur vi kan etablera en innovationsstrategi och hur vår innovationsprocess bör se ut.
  • Hur vi säkerställer att vårt innovationsarbete bygger på best practices och vedertagna standarder.
  • Hur vi kan förhålla oss till den kommande standarden ISO 56001 - Innovation Management System som kommer att publiceras i slutet av 2024.

Föreläsare:

Håkan Ozan

Med mer än 20 års erfarenhet som chef, ledare och entreprenör har Håkan en gedigen erfarenhet av praktiskt ledarskap. Han har varit chef för ett forskningscenter på Uppsala Universitet, Head of Innovation Advisory på KPMG, chef för ett forskningsinstitut på RISE och driver ledarskapsutbildningar. Med 15 års forskning inom innovation management så kombinerar han djupa insikter i teori med egna erfarenheter. Håkan är även nätverksledare inom F5 Networking.