lectureContent.image.alt

När mänskligt blir lönsamt!

Du kommer att få lyssna till tankar och metoder som kan göra dig redo för framtidens nya ledarskap, ett ledarskap som skapar innovativa, lönsamma och attraktiva arbetsplatser med ledaren som verktyg.

Product information

0,- ex. moms

Gratis for medlemmar

Digtalt

25. april 2024

06:30 - 07:30

Tema: När mänskligt blir lönsamt

Du kommer att få lyssna till tankar och metoder som kan göra dig redo för framtidens nya ledarskap, ett ledarskap som skapar innovativa, lönsamma och attraktiva arbetsplatser med ledaren som verktyg.

Ämne:

Välkommen till ett webinar som är exklusivt för dig som är medlem. Så fram med kaffet och morgonmackan och häng med på en uppdatering tillsammans med andra medlemmar i F5:s olika nätverksgrupper.

Ta chansen att lyssna till hur du kan bli en bättre ledare genom att fokusera på hur du kan utveckla ditt team och medarbetare, med siktet på det mänskliga.

Vi:et vinner alltid - ensam är stark men med rätt sällskap är vi oövervinnerliga.

Vad du får med dig:

  • Nya infallsvinklar på hur du bäst nyttjar ditt ledarskap för att lyfta dina medarbetare till engagerade och välmående individer
  • Framgångsrika aktiviteter för att förbättra din employer branding-plan
  • Tips på hur du kan utveckla medarbetare och team.

Föreläsare:

Helene Lowall

Helene Lowall leder Workslife och där arbetar hon som konsult inom ledarskapsområdet. Hon har sitt säte i bland annat Luleå och Karlskrona. Helene har själv tränat och testat metoden kring det "Mänskliga ledarskapet" i mer än 30 år, i olika chefspositioner och i olika branscher. Hon är även Nätverksledare i nätverket Executive Management Luleå.