lectureContent.image.alt

F5 BOX - Ett exklusivt nätverksmöte

Konferensdag för samtliga medlemmar

Product information

2.995,- ex. moms

Gratis for medlemmar

Stockholm

27. april 2023

11:00 - 16:00

Vi vill bjuda in dig som är medlem till en exklusivt nätverksträff utöver det vanliga. Den 27 april är det maed andra ord dags för vår BOX-konferens!


Under konferensen kommer du att få lyssna på föreläsningar, panelsamtal och resonemang. Du kommer också kunna nätverka med andra medlemmar i våra nätverk.

Ämne:

Eventet är kostnadsfritt för dig som är medlem och vi ses den 27 april på Filmhuset, Borgvägen 1 (Gärdet) i Stockholm.

Tiden är 13:00-17:00 och vi avslutar med en AW kl 17:00-18:00. Kom i god tid, registreringen öppnar vid 12:45.

Konferensen kommer ge dig inspiration, idéer och insikter. Det kommer att finnas gott om möjlighet att nätverka och diskutera med andra medlemmar från Sveriges näringsliv och offentlig sektor.


Du kommer att få tillfälle att utbyta erfarenheter och lära dig av andra ledare inom olika branscher.

Under mötet kommer bland annat en av dagens vassa talare, Tina Thörner, hålla ett av inspelen som kommer handla om ledarskap.

Tina Thörner är föreläsaren som vunnit priset “Outstanding Leadership Award” 2022. Hon ger dig inspiration, kraft och hjälp i såväl karriären som i privatlivet.


Rally-drottningen Tina har navigerat rally-team till lysande framgångar och nu delar hon med sig av knepen bakom sitt framgångsrika ledarskap. Ta del av berättelser om utmaningar och framgångar från Tina Thörners liv som professionell kartläsare och entreprenör. Tina inspirerar och navigerar dig till nya höjder!

Vi hoppas att du kommer att delta och ser fram emot att träffa dig!
Varmt välkommen!


Vänliga hälsningar,Chefsnätverket F5 Networking

Du kan avanmäla dig fram till 48h innan eventet. Observera att vi debiterar 495kr förno-show-avgift.

(Showreel från dagen ser ni på vår Youtube-kanal F5 BOX conference day Sweden (Showreel 27:e april 2023)

Vad du får med dig:

  • Du kommer att få tillfälle att utbyta erfarenheter och lära dig av andra ledare inom olika branscher.
  • Konferensen kommer ge dig inspiration, idéer och insikter.
  • Det kommer att finnas gott om möjlighet att nätverka och diskutera med andra medlemmar från Sveriges näringsliv och offentlig sektor.
  • Lyssna på föreläsningar, panelsamtal och resonemang.

Föreläsare:

Tina Thörner

Tina Thörner har genom sina erfarenheter och studier hjälpt sig själv och rallyteam till fantastiska framgångar. Hon är en kartläsare i världsklass som på senare år har utbildat sig inom ledarskap i bland annat NLP, KBT, coachning och personlig utveckling. Hon har även en projektledarutbildning. Tina har genom sitt arbete fått insikter om innebörden av 100 procent ansvar och om delaktighet. För henne innebär ledarskap att ha kraft och klarsynthet att i förväg kunna se vilka resultat stora som små handlingar för med sig. Hon vet att man behöver ligga steget före, navigera i snårig terräng, för att vara konkurrenskraftig och vinna stor framgång. Något som kännetecknar Tina är hennes smittande energi, målfokusering och kraftfulla driv. Det tar hon med sig i rollen som Network Director för nätverksgruppen Executive Management 3, med start under hösten 2021.

Kelly Tainton

Kelly är entreprenör inom neurala nätverk. Under de senaste 15 åren har han arbetat med managementstrategier i ett flertal multinationella bolag. Fokus i arbetet ligger på hur algoritmisk logik kan appliceras på managementoch individnivå för att skapa och förstärka beteenden. Tillsammans med sina kolleger och samarbetspartners på KTH och Karolinska Institutet använder han vetenskapen om deeplearning för att förklara hur små, konkreta förändringar kan accelerera prestation och måluppfyllelse. Kelly är även Network Director, facilitator för två av F5:s grupper, CEO och CFO

Frida Almgren

Frida Almgren har över 15 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och varumärkesbyggande i ledande positioner från både globala organisationer och mindre bolag. Hon har jobbat som kommunikationschef i Norden och Baltikum inom finanssektorn, som vice vd på musik-startup samt som konsult på internationell PR-byrå i både Stockholm och London. Idag driver Frida sitt eget bolag sedan tre år tillbaka där hon arbetar som kommunikationsrådgivare, moderator, föreläsare och medietränare. Hon har bland annat tagit fram ett helt nytt koncept för medieträningar anpassade till dagens fragmenterade medielandskap med fokus på att proaktivt få ut sina budskap. Frida är en person med hög energi och mycket driv. Hon uppskattas för sin strategiska höjd och förmåga att skapa ett starkt engagemang och en skön atmosfär i de team som hon arbetar med.

Elif Koman André

Elif arbetar med ledarskapsutveckling, grupputveckling, strategisk planering, chefsstöd samt hållbarhetsintegrering i organisationer i offentlig och privat sektor. Hon är licensierad handledare för Försvarshögskolans UGL, Utveckling av Grupp och Ledare och UL, Utvecklande Ledarskap samt certifierad i Barrett Value Centers värderings- och ledarutvecklingsverktyg. Elif har arbetat som skolledare & rektor samt hållbarhets- och utvecklingsdirektör i koncern- och kommunledningar i över 30 år. Hon har gedigen erfarenhet av ledningsgruppsutveckling, kvalitetssäkring, processledning strategiskt hållbarhetsarbete och har i sina uppdrag genomfört stora förändrings- och förbättringsprocesser för att nå högre måluppfyllelse. Som facilitator och Network Director kan Elif genom sitt prestigelösa sätt och sin erfarenhet få fram det bästa ur var och en i gruppen och få medlemmarna att dela med sig av sina erfarenheter.