Om oss

F5 Networking erbjuder kompetensutveckling genom professionellt faciliterade chefsnätverk, masterclasses, föreläsningar, UGL kurser, konferenser och poddar. F5 networking samlar chefer och ledare från olika branscher i olika befattningar. Vårt mål är att ge beslutsfattare bättre förutsättningar att möta dagens och morgondagens utmaningar genom nya insikter och idéer, genom F5:s professionella chefsnätverk. Utöver chefsnätverk är vi licensierad UGL arrangör med tillstånd av Försvarshögskolan/Swedish Defence University. Våra chefsnätverk och UGL kurser har likheter i upplevelsebaserade lärandet och att det handlar om mellanmänskliga relationer för att göra oss bättre som chef och ledare – dig som deltagare och inte sitta passivt i en föreläsning. F5 grundades 2013 i Danmark med huvudkontor i Köpenhamn och har bland annat fått Gasell-priset i Danmark under 5 år. F5 driver chefsnätverk i flera länder och har sedan 2017 funnits i Sverige. Till en början drevs den svenska verksamheten från Danmark och sedan sommaren 2020 drivs det i nuvarande form genom vårt kontor i centrala Stockholm. Det svenska aktiebolaget heter F5 Peer Groups AB. Verksamheter över hela världen är i ständig förändring. Ingen kan hålla takt med utvecklingen på egen hand. Hos oss får du en möjlighet att i nätverksgruppen diskutera händelser och samtala om praktiska erfarenheter kring hur man ska hantera pågående situationer. Erfarenheter som tar sin utgångspunkt i verkligheten som den ser ut idag och i morgon, och inte enbart i teorin från igår

Bild på en grupp människor som väntar på att bli serverad vid F5 Box

VI SKAPAR VÄRDE

Syfte att vara med i ett professionellt chefsnätverk

En nätverksgrupp är varken en kurs, konferens eller ett föredrag. Det är ett forum med passionerade medmänniskor som delar med sig av sina tankar, utmaningar, kunskaper och erfarenheter.

Fokuset med gruppen är att du som medlem ska få sparring och stöttning i dina utmaningar, tillsammans med andra som sitter på samma strategiska nivå som dig. Du kan ta del av andras erfarenheter och behöver inte “uppfinna hjulet på nytt” när du står inför en ny uppgift, vilket både gynnar dig och din organisation framåt.

Vi på F5 summerar det med The 3 I’s: Inspiration, Insights & Ideas - få inspiration av varandra, få insikter i våra tankar och det resulterar till att ta med dig idéer till din verksamhet!

Så ett professionellt chefsnätverk är till för både dig och din arbetsgivare, som ett verktyg i din yrkesroll!

Ett starkt nätverk över tid
När du har en djup förståelse för de andra medlemmarna i ditt nätverk och har skapat en förtrolig miljö, når nätverket en ny nivå av värde. Ni vet var ni har varandra och kan enkelt kontakta varandra när ni står inför utmaningar i det dagliga arbetet!

Nätverkande pågår året runt och sker över tid. Ju fler år du är medlem, desto bättre avkastning får du av ett professionellt chefsnätverk.

"Never stop learning"

VI STÅR FÖR DIN

Kompetensutveckling

F5 erbjuder ett brett utbud av format inom ledarskapsutveckling, inklusive masterclasses, föreläsningar, UGL kurser, konferenser, webbseminarier och podcasts.

Du kan träffa dagens största talare inom ledarskap och organisationsutveckling på våra event eller hålla workshops hemma i din egen organisation med hjälp av vår månatliga arbetsbok.

VI ÄR ETT

Kunskapens hus

Varje månad publicerar vi artiklar om de senaste trenderna inom organisations- och ledarskapsutveckling. Här kan du få inspiration och verktyg för din personliga ledarskapsutveckling från experter och erfarna chefer.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt nätverksgrupp?